luni, 30 noiembrie 2015

Urmatorul iPhone pierde un element de baza! Ce sacrifica Apple pentru a face telefonul mai subtire

Compania pregateste o schimbare radicala la urmatorul model.
Apple ar putea renunta la mufa de casti pe viitoarele iPhone-uri, potrivit unui zvon MacOtakara. Masura ar urma sa fie luata pentru ca telefonul sa fie mai subtire. Castile se vor conecta prin portul Lightning.
Datorita acestui artificiu, viitoarele iPhone-uri ar urma sa fie un 1mm mai subtiri decat modelele existente acum. 
Pana la lansarea urmatorului iPhone mai avem in jur de 10 luni. Atunci, misterul privind mufa jack se va lamuri. Cert este ca marile companii din domeniul tehnologiei se lupta pentru a oferi smartphone-uri cat mai subtiri, iar ideea aceasta s-ar alinia dorintei consumatorilor. 
Informatia trebuie tratata insa cu rezerve, pentru ca cei de la MacOtakara s-au mai hazardat in afirmatii in trecut, scrie engadget.

Cea mai nebuna oferta de Black Friday! Platesti 5 dolari si nu primesti nimic in schimb! Cati oameni au cumparat 'nimicul'

Vinerea trecuta, de Black Friday, a aparut cea mai zapacita oferta de pana acum!
O companie numita Cards Against Humanity a venit cu o oferta nebuna de Black Friday - oricine putea sa plateasca 5 dolari si nu primea absolut nimic in schimb! Practic, cumparatorii donau companiei 5 dolari! Ati crede ca nu a platit nimeni, nu?
Intr-un post pe blog, cei de la Cards Against Humanity au dezvaluit ca aceasta 'cascadorie' i-a adus companiei 71.145 de dolari! Nu mai putin de 11.248 de oameni au platit 5 dolari, in timp ce 1.119 oameni au platit si mai mult de atat! O persoana a platit chiar 100 de dolari! In schimb, n-a primit absolut nimic!
"Aceasta promotie a fost un risc enorm - nu aveam idee daca vom primi un raspuns negativ sau pozitiv sau daca va exista orice fel de raspuns" le-a spus co-creatorul Cards Against Humanity, Max temkin, celor de la Business Insider. Si mai interesant este cum planuiesc cei de la Cards Against Humanity sa cheltuiasca banii.
"Au existat multe speculatii despre cum vom cheltui banii obtinuti de Black Friday si suntem fericiti sa anuntam ca de data aceasta i-am pastrat pe toti" au mai scris in postare. Desi Cards Against Humanity este o companie recunoscuta pentru donatiile in scopuri caritabile, de data aceasta au impartit banii intre ei - fiecare dintre cei 17 angajati a primit 4.185 de dolari

sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Messi si Kun Aguero apar in ultima reclama la FIFA 16

Cele 2 staruri din nationala Argentinei apar in reclama de Craciun a jocului FIFA 16.
Jucatoru de pe coperta FIFA 16, Leo Messi, cel care este mare favorit la castigarea Balonului de Aur in 2015, apare in ultima reclama la FIFA 16 alaturi de coechipierul sau din nationala Argentinei, Sergio 'Kun' Aguero. Cei doi se dueleaza la Polul Nord cu renii lui Mos Craciun :) Replica acestuia dupa ce unul dintre reni s-a enervat pe maneta este foarte amuzanta.
Atat Messi, cat si Aguero au revenit in acest weekend pentru echipele lor de club dupa pauze de 2 luni cauzate de accidentari. Messi a intrat pe teren in finalul victoriei din El Clasico, 4-0 pentru Barcelona chiar la Real acasa, in timp ce Aguero a fost titular si a marcat unicul gol al lui Man City in infrangerea cu 1-4 in fata celor de la FC Liverpool