sâmbătă, 22 august 2015

Samsung îți arată de ce o să vrei Android Marshmallow. Ce dispozitive îl primesc

Android Marshmallow, cunoscut până de curând drept Android M, va fi lansat în toamnă. Samsung a pregătit deja un infografic despre acesta și ar avea o listă cu dispozitivele care îl primesc.
Android Marshmallow nu aduce schimbări majore față de Lollipop, ci aduce acele noutăți de care avea nevoie platforma pentru a concura cu Apple. Are, spre exemplu, infrastructură software pentru senzorul de scanare a amprentei, funcționalitate care până acum trebuia adăugată de producători. De asemenea, odată cu Android M debutează și Android Pay, sistemul electronic de plată cu telefonul.
Samsung a lansat câteva telefoane interesante anul acesta, printre care Galaxy S6, Note 5 și Galaxy S6 edge+. Acum, a realizat un infografic în care îți arată ce noutăți va aduce Android Marshmallow și printre cele mai importante se numără gestiunea mai bună a memorie RAM, suportul pentru scannere de amprente și gestiunea mai bună a consumului de baterie.
Odată cu acest infografic, PhoneArena publică și o listă cu dispozitive care sigur vor trece la noul Android. Cum era firesc, cele mai noi vor primi actualizarea și rămâne de văzut ce se întâmplă cu cele vechi. Pe listă se regăsesc Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 Duos, Galaxy S6 edge, Galaxy Note 4, Galaxy Note 4 Duos, Samsung Galaxy Note Edge, Galaxy Alpha și, în final, tableta Galaxy Tab A. Cum Android Marshmallow va fi lansat abia în toamnă, actualizarea este așteptată până la finalul anului.
Samsung anunta Android Marshmallow pentru dispozitivele sale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu