sâmbătă, 22 august 2015

Un operator confirmă când vor fi lansate iPhone 6s și 6s Plus

iPhone 6s este noul telefon Apple și va fi prezentat în septembrie, conform celor mai multe informații. Acum, un operator din Franța confirmă și lansarea pe piață.
iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor avea aproape același design cu modelele din 2014. Ambele sunt așteptate să aibă tehnologia force touch, care îți permite să apeși pe ecran și să fie interpretată drept o nouă comandă de interacțiune, iar camera foto ar trebui să fie mai bună, eventual cu filmare 4K.
Se zvonește și că Apple va folosi 2GB de memorie RAM pe cele două modele, iar procesorul va fi un A9 îmbunătățit pentru gaming și multitasking. Odată cu aceste două telefoane va debuta oficial și iOS 9, cel mai nou sistem de operare pentru dispozitive mobile Apple. Mai sunt așteptate la același eveniment din septembrie un Apple Watch și noi versiuni de iPad.
Potrivit PhoneArena, precomenzile pentru iPhone 6s vor începe pe 11 septembrie, iar o săptămână mai târziu, pe 18 septembrie, va începe livrarea propriu-zisă și vor fi disponibile în magazine. Înainte de eveniment însă un iPhone 6s a trecut prin teste de performanță și nu s-a descurcat deloc rău. În Geekbench a reușit un scor total de 1811 puncte, un pic peste majoritatea smartphone-urile de top cu Android. Pe partea de performanţă multi-core, ipoteticul iPhone 6S a obţinut 4577 de puncte, cu peste 50% mai mult decât iPhone 6, care în trecut se lăuda cu 3000 de puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu